Colocation Finland

 • Colocation Finland 1U

  Од €99.00/mo
  €50.00 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • 1U
   350w
   1IPv4
   /64 IPv6
   1gbit uplink
   10TB traffic
 • Colocation Finland 22U

  Од €890.00/mo
  €250.00 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • 22U

   2000 Watt Power

   /28 (16) Ipv4

   /64 IPv6

   1Gbit uplink

   60TB traffic
 • Colocation Finland 42U

  Од €1600.00/mo
  €250.00 Конфигурирање на провизија
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  • 42U

   4000 Watt Power

   /27 (32) Ipv4

   /64 IPv6

   1Gbit uplink

   Traffic flat